Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 22 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Dogs of Rotterdam: Dit is Joe Black!

Wij, de redactie van Metro, hadden het in april 2015 zo mooi bedacht. We beginnen een hondenrubriek, Dogs of Rotterdam, en laten daarin wekelijks Rotterdammers aan het woord over hun trouwe viervoeter.

Maar goed, toen crashte de laptop van redacteur Daniëlle Rijsdijk en waren de verhalen weg. En daarom gaan we nu, exact een jaar later, in de herkansing. Elk nadeel heeft immers zijn voordeel, om de grote Cruijff nog maar eens te quoten. Wij hebben de honden nog wel op film, helpen jullie ons aan hun baasjes? ([email protected]) Elke week stellen we er twee aan jullie voor. Vandaag: Joe Black!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dogs of Rotterdam: Dit is Joe Black!
Sluiten