Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Binnenland 12 apr 2016 / 17:15 uur

Dj Sam Feldt draait lekker door (op Coachella)

Hij woont aan de Javastraat in Oost, maar de laatste maanden is hij meer ‘on the road’ dan dat hij thuiszit.

‘Megavet’

Of het nu de Zig Zag Club in Parijs of Paaspop in Schijndel is, Sam Feldt draait lekker door. De dj en producer die bekendstaat om zijn feelgood-house, geeft vrijdag acte de presence op Coachella, het festival der festivals in Indio California en waar Bekende Amerikanen (BA’en) als Beyonce, Rihanna, Jay-Z en Paris Hilton ook altijd weer van de partij zijn. Hij wist pas dat-ie geboekt was toen hij tijdens een tour in Australië zijn naam op de Coachella-poster zag staan. Stond de 22-jarige in Boxtel geboren Sam ineens op dezelfde flyer als Guns N’ Roses, Major Lazer en Underworld… Zijn reactie? „Megavet.”

Sta je ineens op de poster…

Sahara-stage

Dat hij de Sahara-stage op zijn kop gaat zetten, want zo het de ‘feesttent’ daar, dat is haast wel een zekerheidje. Samen met saxofonist Justin Ward, een zanger en zangeres en een show vol visuals. „En we hebben waaiers en vlaggen en andere spannende attributen, we gaan er een dikke show van maken.” Hij hoopt natuurlijk dat heel veel mensen naar hem komen kijken en luisteren -„en het delen op social media”-, maar BA’en of niet, dat maakt hem niet uit. „Als ik ze maar blij kan maken met mijn muziek, dat vind ik het allerleukste.”

Topmodellen

Dat er hoogstwaarschijnlijk ook veel topmodellen hun entree maken, want die laten graag hun gezicht zien op Coachella, dat vindt hij helemaal prima, lacht de jonge dj. „Nooit verkeerd natuurlijk als je het publiek inkijkt en daar wat leuks ziet dansen op jouw muziek.” Maar handjes aan de draaitafel, al heeft hij natuurlijk na zijn set genoeg tijd voor andere dingen. Hij wil in elk geval Guns N’ Roses zien en Maceo Plex staat ook hoog op zijn to-listen lijstje. „En ik ga Lost Frequencies als mede-Beneluxer natuurlijk keihard supporten.”

https://www.instagram.com/p/BEGtKwLslkq/

‘En ik neem mee…’

Zijn tas moet hij nog inpakken -„ik ben nogal last-minute”-, maar eerst afmaken wat écht belangrijk is: zijn vier nieuwe platen. Nog even de puntjes op de i draaien in de studio en als ze ‘echt helemaal af en goed zijn’, dan neemt hij ze mee. En wat er nog meer zijn koffer in gaat? Zijn grote hit natuurlijk, de remake van dance classic Show me Love, zijn nieuwste track Shadows of Love en verder nog wat ‘leuke outfits’ voor op het festival, want dat hoort daar wel een beetje bij. Maar daarvoor moet hij nog wel even diep zijn kast induiken, verklapt hij. „Ik draag eigenlijk alleen maar zwart…”

View this post on Instagram

Time for the official video! Full video is up on Spinnin' TV! 📽

A post shared by Sam Feldt (@samfeldtmusic) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dj Sam Feldt draait lekker door (op Coachella)
Sluiten