Nick Kreukniet
Nick Kreukniet Binnenland 22 apr 2016 / 11:09 uur

Deze Rotterdamse foodfestivals moeten in jouw agenda

Het festivalseizoen komt er weer aan, maar niet alleen de festivals waar je op je favoriete muziek kunt losgaan. Ook worden er foodfestivals gehouden in Rotterdam. Metro zet er vier voor je op een rij.

Food Truck Festival TREK

In Rotterdam wordt voor de derde keer het Food Truck Festival TREK gehouden. Dit festival gaat van mei tot en met september het hele land door, maar is van 6 tot en met 8 mei in Rotterdam. Het festival wordt dit jaar gehouden in het Roel Langerakpark en is gratis te bezoeken.

CuliNESSE

Tijdens dit festival kun je allerlei verschillende smaken beleven en ondertussen genieten van de muziek. Voor het festival, wat loopt van 18 tot en met 20 augustus, zijn artiesten als Van Dik Hout en de Memphis Maniacs al gestrikt. Een kaartje voor het festival kost op dit moment 14,50 euro. Wil je er het hele weekend zijn? Dan kost het 35 euro.

RotterdamseKost

RotterdamseKost is van 15 tot 18 september klaar voor een nieuwe editie in het Museumpark. Tijdens het festival wordt er een mix gemaakt van goede muziek, mooie cultuur en lekker eten. Hoeveel de tickets moeten kosten, is op dit moment nog niet bekend.

Djemaa El Fna

Dit foodfestival is voorzien van allerlei eten uit diverse landen. Ook dit festival wordt gehouden in het Museumpark van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september. Wel is er een toegangsprijs van 3 euro aan verbonden (2 euro in de voorverkoop). Naast het eten is er ook theater, comedy en literatuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Rotterdamse foodfestivals moeten in jouw agenda
Sluiten