Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 13 apr 2016 / 11:19 uur

Amsterdam sluit ‘drugsgroothandel’

De gemeente Amsterdam heeft opnieuw een pand gesloten. Dit jaar sloot de gemeente al ongeveer 35 panden vanwege criminele activiteiten.

300 klanten

Woensdag sloot de gemeente, op last van burgemeester Van der Laan een woning aan de Florijn. De woning fungeerde als grote drugsleverancier en had ruim 300 klanten. Onder meer XTC, GHB, cocaïne, MDMA en crystal meth werden vanuit de woning aan de man gebracht.

Amsterdam

Amsterdam treedt streng op tegen criminele activiteiten. Panden waar criminele activiteiten plaatsvinden hebben een aanzuigende werking op criminaliteit. De woning wordt daarom voor drie maanden gesloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amsterdam sluit ‘drugsgroothandel’
Sluiten