Kasper Hermans
Kasper Hermans Binnenland 11 apr 2016 / 21:35 uur

Agent duwt gestrande auto uit Maastunnel

Een agent uit Rotterdam heeft een gestrande automobilist uit een benarde situatie geholpen. De man was met zijn uit middenin de Maastunnel toen hij pech kreeg en raakte daardoor in paniek, zo schrijft motoragent Piet Kats op zijn Twitteraccount.

De man was bang om een ongeluk te veroorzaken, toen net agent Kats op zijn motor kwam aanrijden en hem aanbood de tunnel uit te duwen. ,,Meneer, dat gaat toch niet met die motor?”, zo reageerde de bestuurder. De agent wilde daar echter niets van weten en hij duwde hem langzaam naar het einde.

https://twitter.com/Piet_Kats/status/719594817018339328

Op Twitter wordt lovend gereageerd op het optreden van de Kats. „Duurde even voordat het doordrong dat je hem duwde, en dat hij onvrijwillig stilstond, maar mijn complimenten", zo schrijft er een.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agent duwt gestrande auto uit Maastunnel
Sluiten