Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 9 mrt 2016 / 13:18 uur

WK triatlon in en rond Rotterdamse Maas

Klaar voor de start? Af! De Rijnhaven, de Wilhelminapier, de Erasmusbrug en het Park bij de Euromast vormen 23 en 24 juli het decor van de WK triatlon. De organisatie van het evenement maakte het programma woensdagmiddag bekend.

Zwemmen, fietsen, lopen

De WK triatlon, een event dat zwemmen, fietsen en hardlopen behelst, komt dit jaar naar Rotterdam en zal starten in de Rijnhaven. Eerst wordt er 1500 meter gezwommen, vervolgens moet er 40 kilometer worden gefietst waarna de tocht wordt afgesloten met 10 kilometer hardlopen.

Trots

Toernooi-directeur en oud-triatleet Rob Barel geeft tegenover het AD aan trots te zijn op het feit dat in een ‘wereldstad als Rotterdam’ een WK wordt gehouden. Hij rekent op 2000 deelnemers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WK triatlon in en rond Rotterdamse Maas
Sluiten