Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 23 mrt 2016 / 16:44 uur

Vriend doodgeschoten Janisairah ook overleden

Rotterdammer Edgardo Basilia is, drie maanden nadat hij werd beschoten in de Curaçaose hoofdstad Willemstad, alsnog overleden aan zijn verwondingen. Dat bevestigt de familie van zijn eerder omgekomen vriendin tegenover RTL Boulevard.

Doodgeschoten

‘Gado’, zoals hij werd genoemd, was de vriend van de doodgeschoten Janisairah Jano (26). Het stel zat begin januari met vier kinderen in de auto toen het plots werd beschoten. Janisairah, die studeerde aan het Zadkine College in Rotterdam, overleed direct aan haar verwondingen. Ook haar ongeboren kindje overleefde de aanval niet. Edgardo bleef zwaargewond achter.

Motief

Tot op de dag van vandaag is er weinig duidelijk over de toedracht en het motief van de daders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vriend doodgeschoten Janisairah ook overleden
Sluiten