Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 16 mrt 2016 / 14:18 uur

Vet! Skyline Rotterdam door 360-graden camera

Je hebt foto’s en je hebt foto’s, maar deze van de Rotterdamse skyline komt wel echt keihard binnen in de top-10.

Het Rotterdamse bedrijf Zien24, dat normaliter foto’s maakt van huizen voor makelaars, schoot maandagavond deze plaat. Een 360-graden foto vanuit het reuzenrad op de Binnenrotte.

Rotterdam draait doorrrrrr

Rotterdam draait doorrrrrr. ,,We hebben al veel positieve reactie gehad op de foto”, vertelt Raymond Jongerius. „Het is eigenlijk spontaan ontstaan. Een ingeving. We doen heel veel voor makelaars en wilden ter promotie van onze nieuwe 360-graden camera een leuke actie bedenken. We richten ons normaal gesproken op een hele andere markt. Wat dat betreft is dit een uitstapje, maar wel iets dat we in de toekomst willen uitbreiden. We gaan ook foto’s maken tijdens de Rotterdamse marathon. Mensen moeten een lach op hun gezicht krijgen.”

Virtuele huizenjacht

Volgens Jongerius zal een dergelijke camera in de toekomst vaker worden ingezet in de makelaardij. „Het stelt woningzoekers in de gelegenheid om zes huizen in een uur te bezichtigen. Over een tijdje kun je dus gewoon door zo’n woning lopen.”

View this post on Instagram

ZIEN24 maakt de eerste 360-foto van Rotterdam by night! Nieuwsgierig? Check onze blogpost via onze facebookpagina of kijk op onze website: http://www.zien24.nl/over-zien24/blog/rotterdam-vanuit-de-hoogte

A post shared by ZIEN24 (@zien24.nl) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vet! Skyline Rotterdam door 360-graden camera
Sluiten