Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 17 mrt 2016 / 06:05 uur

RAI in het teken van Skills Heroes The Finals

Na maanden van voorbereidingen en trainingen, gaat het de komende 3 dagen gebeuren. In de RAI Amsterdam strijden 150 mbo-studenten in 34 vakwedstrijden om de titel beste vakman of vakvrouw 2016.

De studenten zijn uit het hele land afkomstig en strijden naast de titel ook voor een ticket voor de Europese kampioenschappen in Zweden in december van dit jaar. Skills Heroes The Finals is een evenement dat in samenwerking met onderwijs, bedrijfsleven en lokale overheden tot stand komt. De vakwedstrijd wordt georganiseerd om excellentie in vakmanschap te bevorderen. De dagen in de RAI staan niet alleen in het teken van vakbekwame deelnemers, ook bezoekers worden uitgedaagd het beste van zichzelf te laten zien. Ga de challenge met jezelf en andere bezoekers aan en laat zien hoe goed jij in logistiek bent, leg een straatje of laat je kunsten zien bij dij de Topchef Challenge, waar je zelfs nog een mooie prijs kunt winnen.

Skills TV

Heb jij altijd al mensen willen helpen met een probleem en heb je daarnaast de ambitie om te schitteren in een video van Skills Heroes? Tijdens de dagen in de RAI krijgen jongeren de kans om auditie te doen voor Skills TV, een kanaal dat elke twee weken op pad gaat om mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken of problemen op te lossen.

Skills Heroes The Finals is tot zaterdag te bezoeken in de RAI Amsterdam. Vandaag en morgen tussen 10.00 en 16.00 uur, zaterdag ben je tussen 10.00 en 13.00 uur welkom. Bezoek aan Skills Heroes The Final is gratis. Meer informatie en aanmelden kan via: www.skillsheroes.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
RAI in het teken van Skills Heroes The Finals
Sluiten