Jelle van der Kooij
Jelle van der Kooij Binnenland 10 mrt 2016 / 15:30 uur

Politie linkt tweede autobrand aan liquidatie Amzieb

De politie heeft een tweede autobrand aan de liquidatie van Nabil Amzieb gelikt, dat meldt de politie donderdag.

Polo

Woensdagochtend om 06:00 uur, een uur voor het hoofd van Amzieb werd gevonden voor shishalounge Fayrouz, werd op de Kelbergen in Amsterdam Zuidoost een brandende Volkswagen Polo aangetroffen. De Volkswagen werd tussen 18 en 19 mei 2015 gestolen in Utrecht.

De Volkswagen Polo stond op slechts een kilometer afstand van de auto waarin het lichaam van Amzieb werd gevonden. Die brandde een dag eerder uit op de Mijehof. De politie meldt niet wat de link met de liquidatie is.

De politie heeft op beide locaties een tekstkar geplaatst om getuigen op te roepen.

Update 16:20

Een familielid van Nabil Amzieb meldt aan zender AT5 dat er sinds vrijdagavond geen contact meer is geweest met hem. Het familielid stuurde tot twee keer toe een sms aan Nabil, maar kreeg geen reactie. Ondertussen zijn de ouders van Amzieb kapot van de dood van hun zoon. „Ze hopen elk uur dat hij thuiskomt”, aldus het familielid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie linkt tweede autobrand aan liquidatie Amzieb
Sluiten