Job Halkes
Job Halkes Binnenland 20 mrt 2016 / 10:15 uur

Meisje krijgt klappen na aanspreken ‘sisjongens’

Twee meiden die zaterdag in Rotterdam-Delfshaven het lef hadden iets terug te roepen tegen een groepje intimiderende jongens, hebben dat met klappen moeten bekomen. Dankzij snel politie-ingrijpen konden vier jongens worden opgepakt voor openlijke geweldpleging.

De twee meiden liepen op straat toen ze door een groepje jongens werden nageroepen. De dames pikten dat niet en spraken de jongens aan op hun vervelende en intimideerde gedrag. De jongens pikten dat op hun beurt niet en eentje uit de groep sloeg op één van de meiden in.

Gealarmeerde agenten waren snel ter plaatse en konden de vier intimiderende jongens inrekenen. Volgens een getuige werden de meiden nagesist en uitgemaakt voor van alles en nog wat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje krijgt klappen na aanspreken ‘sisjongens’
Sluiten