Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 18 mrt 2016

Leefbaar Rotterdam stelt vragen over horrorliften

Een lift die hapert, blijft hangen, piept en het soms dagenlang niet doet. Dat kan natuurlijk niet en dat vindt Leefbaar Rotterdam ook. Naar aanleiding van een artikel in Metro heeft de partij schriftelijke vragen gesteld aan het College.

Lees ook: Bewoners Rotterdam-Ommoord zijn horrorliften kotsbeu

De bewoners van de Arrheniusflat in de Rotterdamse wijk Ommoord zijn de horrorliften helemaal zat. „We hebben last van liftstoringen en soms lijkt het wel of je in een achtbaan zit. Die klappen. De zogenoemde renovatie is een show. Een paar cosmetische ingrepen om te laten zien dat er wel iets gebeurt, dat het mooier wordt, maar feitelijk gebeurt er niks”, vertelt bewoner Abel.

Onacceptabel

Leefbaar Rotterdam vindt de situatie onacceptabel en wil dat er zo snel mogelijk een oplossing komt. De partij vraagt het College in gesprek te gaan met Havensteder, de verantwoordelijk woningcorporatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Leefbaar Rotterdam stelt vragen over horrorliften
Sluiten