Job Halkes
Job Halkes Binnenland 8 mrt 2016 / 13:35 uur

La Place Rotterdam-Hoogvliet op de veiling

Altijd al een echte La Placebank in huis willen hebben? Dat kan, want de complete inventaris van de La Placevestiging in Rotterdam-Hoogvliet komt op de veiling. Dat heeft veilinghuis BVA Auctions laten weten.

Op internet worden onder meer banken, stoelen, tafels, keukenapparatuur en andere horecabenodigdheden aangeboden. Het filiaal van La Place moest de deuren sluiten nadat V&D failliet werd verklaard. Een aantal vestigingen werd overgenomen door supermarktketen Jumbo, maar Hoogvliet viel daarbuiten.

Naast Hoogvliet komt er ook inventaris uit onder meer Venlo, Emmen en Eindhoven op de veiling. Later volgen nog meer steden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
La Place Rotterdam-Hoogvliet op de veiling
Sluiten