Nick Kreukniet
Nick Kreukniet Binnenland 31 mrt 2016

Kleinpolderplein wordt een dag Kleinpolderpark

Iedereen in Rotterdam die over een auto beschikt heeft er waarschijnlijk weleens gereden, de flyover bij Kleinpolderplein. Van 15 april 23.00 uur tot maandag 18 april 05.00 uur wordt de rijksweg afgesloten door Rijkswaterstaat en worden daar tot zondag de 16e allerlei verschillende activiteiten gehouden.

Stoepkrijten en yoga

Zo kun je stoepkrijten, aan yoga doen, genieten van de muziek en van de zonsopgang en -ondergang. Ook kan je in de middag een beetje een parkgevoel krijgen door op het asfalt te gaan liggen.

De organisatoren kijken erg uit naar het evenement. „Alle Rotterdammers zijn welkom, maar omdat er vanuit veiligheidsoverwegingen niet te veel mensen in één keer op de fly-over mogen, kiezen we voor een blokkenschema met een gevarieerd programma”, zegt Ruud Reutelingsperger van Observatorium. „De mensen kunnen in blokken van twee uur de fly-over. De organisatie wil niet dat het in een keer te druk wordt op de fly-over.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kleinpolderplein wordt een dag Kleinpolderpark
Sluiten