Job Halkes
Job Halkes Binnenland 15 mrt 2016 / 18:00 uur

Hoek van Holland krijgt nieuwe club op het strand

Hoek van Holland krijgt er een nieuwe strandclub bij. De Waterskihut gaat verdwijnen en maakt plaats voor Villa on the Beach, zo laat Sfeerhoreca weten. De nieuwe zaak moet op 5 mei, tijdens de traditionele strandopening, de deuren openen.

„Na bijna zeven jaar waren we wel toe aan iets nieuws”, legt mede-eigenaar Martin van Woensel uit. „Het uitgaansleven verandert en wij willen daarin mee. En Club Villa Thalia gaat als een trein, vandaar dat we samen Villa on the Beach hebben bedacht. De feesten die we in Club Villa Thalia geven, gaan we ook hier houden.” Zo hebben Dopenez, WTF en Leo’s Borrel al toegezegd naar Villa on the Beach te komen.” Maar we blijven laagdrempelig, iedereen is welkom.”

De komende weken wordt de zaak stuk voor stuk aangepakt, maar wie wil komen eten of drinken is gewoon welkom. „We blijven in het weekend gewoon open”, aldus Van Woensel. Binnen gaat het hele interieur op de schop en komen er luxere zitjes, die op clubavonden dienst doen als viptafels. „Maar ook ons terras gaan we flink uitbreiden. Dat krijgt een industrieel karakter. Rauw en stoer. Echt de look and feel van de haven, die hier letterlijk om de hoek ligt.”

In trek

Met de verbouwing hopen Van Woensel en zijn compagnon Chiel Jongejan meer Rotterdammers te verleiden te kiezen voor Hoek van Holland. „Je hoeft echt niet meer naar Rockanje. Er is hier zoveel aan het veranderen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoek van Holland krijgt nieuwe club op het strand
Sluiten