Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 30 mrt 2016 / 15:04 uur

Feyenoord opent nieuwe fanshop aan Binnenwegplein

Feyenoord opent komende zomer een nieuwe fanshop aan het Binnenwegplein in het centrum van Rotterdam. De nieuwe clubwinkel wordt op zondag 26 juni voor het eerste in gebruik genomen en dient ter vervanging van de shop aan de Coolsingel.

Het nieuwe onderkomen van de Fanshop komt pal naast de vestiging van de Mediamarkt en kent een grootte van ruim 210 vierkante meter.

Vier shops

Rotterdam telt op dit moment vier vestigingen fanshops, waarvan twee zich pal naast De Kuip bevinden. Eén daarvan opende in de zomer van 2014 haar deuren, wat ook geldt voor de clubwinkel op het Centraal Station van Rotterdam. De vestiging aan het Binnenwegplein lost de Coolsingel af.

Op de dag van de officiële opening, tevens de dag dat ook de eerste training van de selectie op het programma staat, zullen het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoord opent nieuwe fanshop aan Binnenwegplein
Sluiten