Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 9 mrt 2016 / 09:57 uur

Dieven stelen tractor van begraafplaats Charlois

De Rotterdamse politie en de belangenorganisatie Charloisse Lagedijk zijn op zoek naar een blauwe tractor.

16.000 euro

Het vervoermiddel, dat eigendom is van de Protestantse begraafplaats aan de Charloisse Lagedijk, werd afgelopen 1 maart gestolen. Sindsdien wordt er met man en macht gezocht naar de tractor met een waarde van 16.000 euro.

Online oproep

De politie heeft op Facebook een oproep gedaan. Onder de reacties vooral boze Rotterdammers. „Te gek voor woorden. Inbreken op een begraafplaats, respectloze figuren,” stelt Jannie Bakkeren. „Oh wat erg….toch niet aan de graven mag ik hopen,” aldus Astrid Hendriks-Elderkamp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dieven stelen tractor van begraafplaats Charlois
Sluiten