Metro
Metro Binnenland 15 mrt 2016 / 15:00 uur

Club Capital: Di Bruno

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

Er zijn in Oud-Zuid al genoeg Italiaanse restaurants met pizza op het menu, vindt Bruno El Seidij, eigenaar van restaurant Di Bruno. Hij kiest daarom voor andere, authentieke Italiaanse gerechten in een modern jasje. El Seidij omschrijft zijn keuken als eerlijk en simpel, maar door de mediterrane touch altijd spannend.

Naast heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten à la carte heeft Di Bruno een dagelijks wisselende dagschotel en een scherp geprijsd driegangenmenu dat regelmatig wordt gewijzigd. Er is voor ieder wat wils: eerlijk vlees, lijngevangen vis en biologisch vegetarisch.

Bij naam

Di Bruno is te vinden aan de Willemsparkweg in Amsterdam Oud-Zuid, om de hoek van de bruisende Cornelis Schuytstraat. Zowel de eigenaar als het personeel houdt van een persoonlijke benadering. Veel van de gerechten worden aan tafel bereid en vaste klanten kennen ze bij Di Bruno bij naam. Goede service en uitstekende kwaliteit staan voorop.

Voor heerlijk authentiek, maar toch spannend Italiaans eten moet je dus echt een keer een bezoekje brengen aan Di Bruno!

Adres Di Bruno: Willemsparkweg 155, Amsterdam

Cijfer: 8,5
Prijs / Kwaliteit: ****
Eten: ****
Design en ambiance: ****

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Voor andere leuke hotspots in Amsterdam: www.culi-amsterdam.nl Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over De Burgerij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: Di Bruno
Sluiten