Metro
Metro Binnenland 16 mrt 2016 / 15:04 uur

Club Capital: Café Fonteyn

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rachel Siwaletti.

Zodra de eerste zonnestralen zich aandienen, ben ik hier te vinden. Café Fonteyn zit midden op de Nieuwmarkt en heeft een zonovergoten terras. Dit café is beregezellig. De sfeer is huiselijk, het personeel ontzettend vriendelijk. Als je hier eenmaal bent geweest, kom je er graag terug. Ze schenken hier de lekkerste speciaalbiertjes, biologische sappen en wijnen.

De menukaart bestaat uit goed betaalbare broodjes. Ook voor de vette trek is er genoeg keus. Op het terras kun je je alleen al uren vermaken vanwege de bedrijvigheid op het plein. Bij minder goed weer zit je binnen knus en ongedwongen. Zoals Café Fonteyn zelf zegt, van Rome tot Berlijn: op ieder plein hoort een fontein. Ook in Amsterdam.

Adres Café Fonteyn: Nieuwmarkt 13-15, Amsterdam

Cijfer: 10
Ambiance: *****
Prijs/kwaliteit: *****
Interieur: *****

Kijk ook eens op mijn blog www.dehuismuts.com en volg @dehuismuts op Instagram.

Lees ook: Club Capital over De Föhnbar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Club Capital: Café Fonteyn
Sluiten