Nick Kreukniet
Nick Kreukniet Binnenland 28 mrt 2016 / 16:30 uur

Achtervolging eindigt met drie arrestaties

Er zijn vannacht drie mannen aangehouden na een achtervolging in de Maastunnel. Deze heren werden aangehouden, omdat het politiesysteem op de A29 een zogenaamde ‘hit’ gaf. Daaruit bleek dat de auto was gestolen, zo meldt de politie.

Het system gaf bij de Haringvlietbrug een ‘hit’, waarna er vanaf Numansdorp de achtervolging werd ingezet. De mannen, waarvan er twee 19 jaar zijn en een 17 jaar, kwamen met de auto vast te zitten bij de Maastunnel. Ze probeerden nog te voet te ontsnappen, maar de politieagenten waren ze te snel af.

De auto werd in begin maart gestolen en stond sindsdien in het systeem van de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Achtervolging eindigt met drie arrestaties
Sluiten