Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 5 feb 2016 / 12:24 uur

Wereldster binnenkort inwoner van Rotterdam

In Rotterdam kan je binnenkort zomaar eens een wereldster tegen het lijf lopen. Het interieur van de 44e verdieping van De Rotterdam is bijna af en dan zal de koper van het penthouse verkassen naar de Maasstad. Volgens geruchten gaat het om Madonna. „Er werd toen inderdaad gespeculeerd dat het Madonna was. Wij hebben dat zelf nooit bevestigd, maar het is een buitenlandse partij”, vertelt makelaar Leslie de Ruiter in het programma Jinek.

Lees ook: ‘Madonna koopt Rotterdams penthouse van 3 miljoen’

De wereldster heeft het in ieder geval goed voor elkaar. Het penthouse van drie miljoen euro biedt een geweldig uitzicht over Rotterdam. De Ruiter spreekt van een oppervlakte van maar liefst 750 vierkante meter. De notariële akte werd in maart vorig jaar al getekend, maar toen was het penthouse nog niet af. „Je moet het zien als een betonnen doos. Het had nog geen muren of airco. Helemaal niets”, antwoordt De Ruiter na vragen van Metro. Over twee maanden kan de wereldster dan eindelijk naar Rotterdam verkassen. Die gaat overigens niet fulltime in Rotterdam wonen. Volgens De Ruiter gaat om een persoon die wereldwijd meerdere huizen heeft.

In de lift met een wereldster

Het spotten van de wereldster is volgens De Ruiter zeker niet onmogelijk. „Als je maar vaak genoeg in de lift heen en weer gaat, sta je vanzelf naast hem of haar.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wereldster binnenkort inwoner van Rotterdam
Sluiten