Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 17 feb 2016 / 18:22 uur

Vijf aanhoudingen bij fatale schietpartij Rotterdam

De politie heeft vijf mannen opgepakt die mogelijk iets te maken hebben met de dood van een 24-jarige vrouw in een woning aan de Multatulistraat in Rotterdam-West. Zij werd daar dinsdagmiddag dood aangetroffen. Volgens de politie is ze doodgeschoten.

Te laat

Omstanders hoorden rond 14.00 uur schoten en zagen een man een woning uitrennen. De vrouw werd zwaargewond aangetroffen. Ze is nog gereanimeerd, maar het was al te laat. Wat er precies in de woning is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie is de zaak nog verder aan het onderzoeken.

Vijf mannen

Er werd dinsdagmiddag uitgebreid gezocht naar de gevluchte mannen. In de portiek van een woning werd een man aangetroffen die mogelijk iets te maken had met de zaak. Hij is aangehouden. Later werd in de Laanslootseweg een auto aangetroffen met vier mannen. Onder hen bevond zich de man die waarschijnlijk in de woning aanwezig was tijdens het schietincident. Ook die vier mannen zijn aangehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vijf aanhoudingen bij fatale schietpartij Rotterdam
Sluiten