Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Binnenland 1 feb 2016 / 15:06 uur

Verdachte situatie in schuur blijkt vrijend stel

Agenten die op een melding over een verdachte situatie in een schuur in Amsterdam Noord waren afgestuurd, kwamen zondagmiddag voor een grote verrassing te staan. Dit scenario hadden ze niet bedacht toen ze hoorden over gekreun in een schuurtje aan de Dorpsstraat.

„We lieten diverse scenario’s de revue passeren; er kon iemand onwel zijn in zijn schuur, er kon een vrouw worden verkracht, zelfdoding. Met meerdere uitkomsten hielden we rekening”, schrijft agent Wout van Noord op de Facebookpagina van Politie Amsterdam Boven IJ.

Aardedonker

Het was aardedonker en ijskoud op het terrein waar hij met zijn collega aankwam. Er stonden twee schuurtjes op een verlaten terrein. „Voorzichtig stapten we door de aarde, onze oren gespitst. Het bleef stil. Met onze zaklampen schenen we bij de eerste schuur naar binnen. Niemand. Bij de tweede hoorden we geluid. Er was iemand in de schuur.”

Inval

„Politie!”, riep Van Noord die de schuur binnenviel. Wat hij toen zag, had hij niet zien aankomen. „Het licht van mijn maglite ving het verschrikte gezicht van een vrouw. Ze was gehaast bezig haar kleding in orde te brengen. Achter haar stond een man met dezelfde gezichtsuitdrukking als de vrouw. Hij stond driftig aan zijn broek te rommelen.”

Schaamrood

„We waren een beetje aan het zoenen… seksen…”, had de vrouw met het schaamrood op de kaken gestameld. Het was erg koud buiten en daarom had het verliefde stel warmte in de schuur opgezocht.

Omdat de schuur niet was opengebroken en er niets in stond wat gestolen kon worden, mocht het tweetal hun weg vervolgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verdachte situatie in schuur blijkt vrijend stel
Sluiten