Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 11 feb 2016 / 14:45 uur

Rotterdamse en puppy mishandeld door vier jongens

De 17-jarige Querine van Dam liep woensdagmiddag met haar puppy Nugget in het Schiebroekse Park in Rotterdam toen ze plotseling en zonder enige reden werd aangevallen door vier jongens van ongeveer 16 jaar. Haar Facebookpost over het incident is inmiddels meer dan 5000 keer gedeeld.

Geschopt

Nietsvermoedend liet Van Dam haar hondje rond 12.00 uur uit toen ze langs een bankje liep waar vier jongens zaten. „Ik groette ze vriendelijk en liep door. Ik was voorbij het bankje en opeens werd ik in mijn rug geschopt”, zegt de 17-jarige tegen RTV Rijnmond.

‘Schop me niet dood’

Door de trap viel Van Dam op de grond en werd ze meerdere keren geschopt in haar ribbenkast en gezicht. „Ik hoorde ze de hele tijd alleen maar lachen. Het enige wat je dan denkt is, schop me niet dood.”

Puppy

Ook puppy Nugget werd geschopt. „Mijn hondje probeerde me te beschermen en toen werd hij ook getrapt. Volgens mij schrokken ze toen Nugget een van de jongens in zijn been beet, want daarna was het opeens afgelopen.”

https://www.facebook.com/veiligrotterdam/posts/486609371539244:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rotterdamse en puppy mishandeld door vier jongens
Sluiten