Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 8 feb 2016 / 11:30 uur

Rotterdammer pakt uit: patatje mét…kaviaar

Laat die bammetjes vanmiddag rond het middaguur maar voor wat ze zijn en haast je naar snackbar Tante Nel in de Pannekoekstraat. De Rotterdamse cafetaria breidt vandaag haar assortiment namelijk uit met een patatje, jawel, kaviaar.

Vernieuwing

Waarom: om Rotterdammers een nieuwe beleving te geven, legt eigenaar Kevin de Roos (29) uit. „Wij zijn het een paar weken geleden gaan proeven en het is echt heel lekker.” De snackbar houdt wel van vernieuwing. Bij de opening anderhalf jaar geleden werd er stoofvlees geserveerd en ook is Tante Nel de enige zaak met een drankvergunning. „We willen een voorloper zijn en zoeken het in de nieuwe combinaties. Bij ons drink je een gin-tonic terwijl je een snack eet. We zijn ook al weer bezig met andere dingen, maar daar kan ik nog niets over zeggen want dan gaan anderen er misschien mee aan de haal.”

Snackbargevoel

En een patatje mayo en een frikadel speciaal? Ja, daarvoor kun je ook nog steeds bij de eetgelegenheid terecht. „We willen met het snackbargevoel een nieuwe weg inslaan, maar dat betekent niet dat dat ten koste gaat van de bekende producten. Wij zijn gewoon een snackbar en hanteren normale prijzen. Iedereen komt hier langs: van jong tot oud en van arm tot rijk.” Op de vraag of Tante Nel navolging krijgt in andere steden antwoordt De Roos: „Eerst alles hier maar een goed op de rit krijgen en dan kijken we verder. Het zou wel heel gaaf zijn.“

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rotterdammer pakt uit: patatje mét…kaviaar
Sluiten