Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 26 feb 2016 / 12:01 uur

Rotterdammer (23) begint Chest Airlines in Bosnië

Chest Airlines, dat is de naam van de vliegmaatschappij die de 23-jarige Rotterdammer Nick de Borst in Bosnië is gestart.

Niet lullen maar poetsen

De afgestudeerde piloot kon na het afronden van zijn studie geen baan vinden en besloot het Rotterdamse ‘Niet Lullen maar Poetsen’ in praktijk te brengen en een eigen organisatie uit de grond te stampen.

Chest Airlines

Chest Airlines gaat vanaf de zomer vliegen, want dan hoopt Nick alle vergunning rond te hebben. Zij focus is de zakelijke markt, vertelt zijn vader aan RTV Rijnmond. In Bosnië zijn er amper snelwegen en doe je over een afstand van 80 kilometer soms wel twee uur. „Het idee om die korte afstanden per vliegtuig af te leggen, was geboren. De doelgroep bestaat uit zakelijke klanten en ambassadepersoneel.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdammer (23) begint Chest Airlines in Bosnië
Sluiten