Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Binnenland 4 feb 2016 / 15:00 uur

Moeder doodgestoken bij school in Noord

De 35-jarige vrouw die donderdag werd neergestoken vlak bij openbare basisschool De Piramide in Amsterdam-Noord, is overleden aan haar verwondingen. De politie heeft een 36-jarige man aangehouden.

Relationele sfeer

De steekpartij vond rond 11.30 uur plaats aan de J.H. van Heekweg. De vrouw werd na het incident nog gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen ging er aan de steekpartij een ruzie vooraf tussen het slachtoffer en haar ex-man. De gewonde vrouw zou een moeder zijn van drie kinderen en één van haar kinderen zou op de voorschoolse opvang zitten van De Piramide.

Geschrokken buurtbewoners

Het incident vond plaats op de openbare weg. Meerdere getuigen, ook buiten de camera om, zeggen dat de dader de ex-man van het slachtoffer zou zijn. Ze zouden al langer ruzie hebben. „Ik heb van horen zeggen dat ze dus haar kindje uit school wilde halen en dat dat van de man niet mocht. En die heeft haar toen neergestoken. Vreselijk hè. Wie doet nou zoiets?”, aldus buurtbewoners tegen AT5.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder doodgestoken bij school in Noord
Sluiten