Job Halkes
Job Halkes Binnenland 9 feb 2016 / 10:48 uur

Lijk gevonden in Rotterdamse animeerbar

In een animeerbar aan de Rotterdamse Westzeedijk is een dode man aangetroffen. Dat heeft de politie laten weten. Hoe de man om het leven is gekomen, is nog onbekend. Wel is er volgens de politie sprake van een misdrijf.

Het lichaam werd ontdekt toen de deuren van de zaak om 22.00 open gingen. Wie de man is, kan de politie nog niet zeggen. Rechercheurs hebben maandagavond onderzoek gedaan. De zaak zelf is verzegeld voor verder onderzoek.

Volgens een buurtbewoner zou de dode man de eigenaar van de bar zijn. De politie heeft inmiddels laten weten dat het inderdaad gaat om de 65-jarige eigenaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lijk gevonden in Rotterdamse animeerbar
Sluiten