Job Halkes
Job Halkes Binnenland 1 feb 2016 / 15:35 uur

Koek uit Capelle is beste kaasmaker van Nederland

De beste kaasmaker van Nederland komt uit Capelle aan den IJssel. Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Restaurant Awards maandagmiddag werd Maarten Koek van sterrenrestaurant Perceel gekroond tot ‘Beste Fromager van Nederland’.

Koek werkt als gastheer bij Perceel, dat wordt geleid door Jos Grootscholen en Sharon Tettero. Zijn zijn trots op de titel die hun werknemer ten deel is gevallen. Dat Koek een dergelijke titel krijgt, is niet voor het eerst. Eind 2014 kreeg hij van restaurantgids Gault Milau al de titel ‘Beste Fromager 2015’.

Perceel moest het in de strijd om deze felbegeerde titel opnemen tegen restaurant Fred (Rotterdam), Bord’Eau (Amsterdam), De Lindenhof (Giethoorn) en De Bokkedoorns (Overveen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koek uit Capelle is beste kaasmaker van Nederland
Sluiten