Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 7 feb 2016 / 11:00 uur

Afrojack wil gratis optreden geven in Spijkenisse

Dj Afrojack die door het leven gaat als Nick van de Wall wil deze zomer naar eigen zeggen een gratis optreden geven in Spijkenisse.

Gratis en voor niets

De wereldberoemde dj, die opgroeide onder de rook van Rotterdam, is in gesprek met de organisatie van het SpijkenisseFestival over een optreden in het weekend van 27 augustus. Publiek zal hier hoogstwaarschijnlijk niet voor hoeven betalen omdat Afrojack te kennen geeft iets terug te willen doen voor zijn vroegere stad en voor zijn vele vrienden.

Plaatjesdraaier

„We zijn nog in gesprek met Nick die nog altijd graag weer hier wil komen optreden”, zegt cultuurwethouder Kees Dijkman van Nissewaard tegenover het AD. Vorig jaar was de plaatjesdraaier ook aanwezig op het festival. De sfeer beviel hem zo dat hij toen al aangaf ook in 2016 van de partij te willen zijn. Hij beklom onverwacht het podium en deed die mededeling tegenover 5000 man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Afrojack wil gratis optreden geven in Spijkenisse
Sluiten