Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 11 feb 2016 / 10:18 uur

Toch geen gratis optreden Afrojack in Spijkenisse

Toch niet gratis naar Afrojack. De dj zou misschien een gratis optreden geven op het SpijkenisseFestival in het weekend van 27 augustus. Maar de politie raadt de gemeente Nissewaard aan toch geld voor het optreden te vragen om een stormloop te voorkomen.

Klein bedrag

Cultuurwethouder Kees Dijkman wil vijf euro voor een kaartje vragen, waar de bezoekers een consumptie voor in ruil krijgen. „Er geld voor vragen zorgt voor crowdbeheersing”, zegt Dijkman tegen het AD.

Geen zekerheid

Het is echter nog niet eens zeker of Afrojack echt komt. De gemeente is op het moment druk in gesprek met het management van de dj. Zelf wil hij heel graag komen optreden voor de mensen in de stad waar hij opgroeide.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toch geen gratis optreden Afrojack in Spijkenisse
Sluiten