Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 19 feb 2016 / 08:27 uur

Aanrijding A15 omgezet in poging tot doodslag

Een 54-jarige man uit Oud-Beijerland heeft woensdagmiddag de schrik van zijn leven gekregen na een aanrijding op de A15 richting de A29. De man kreeg ruzie met een 62-jarige man uit Gorinchem toen die na de aanrijding weg wilde rijden zonder een schadeformulier in te vullen.

Op de motorkap

De twee mannen hadden alleen persoonsgegevens en schadegegevens uitgewisseld. De Gorinchemmer wilde geen schadeformulier invullen, maar daar was de Oud-Beijerlander het niet mee eens. Hij ging voor de auto staan, maar dat hield de man uit Gorinchem niet tegen. Hij gaf gewoon gas. Na vijf meter te hebben gereden met de Oud-Beijerlander op zijn motorkap stopte de verdachte. Vervolgens reed hij weer een paar meters verder. Daarna kon het slachtoffer nog net van de motorkap af komen voor de verdachte wegreed.

Aangehouden

Diezelfde avond is de 62-jarige verdachte aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Het slachtoffer kwam er met een schaafwond en blikschade vanaf. De politie luistert vandaag naar beide kanten van het verhaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Aanrijding A15 omgezet in poging tot doodslag
Sluiten