Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 18 jan 2016 / 18:17 uur

Vreemde vlag siert de Euromast in Rotterdam

Een mysterie bij de Euromast in Rotterdam! Maandag werd de toren omhuld door een 42 meter lange vlag met de tekst De Euromast vergeet de vergeten kinderen niet. Boven de tekst staat een geel huisje met een roze hartje erin.

Geen commentaar

Rotterdammers keken maandagmiddag verbaasd op toen de vreemde banner werd onthuld. De initiatiefnemers willen niks kwijt over de actie. Ook niet waar de tekst naar verwijst. Het enige wat ze kwijt willen, is dat het gaat om een stichting.

Duidelijkheid

Vanavond om 22.30 uur wordt alles uitgelegd in RTL Late Night met Humberto Tan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vreemde vlag siert de Euromast in Rotterdam
Sluiten