Job Halkes
Job Halkes Binnenland 26 jan 2016 / 13:45 uur

Vader steekt nieuwe vriend moeder neer na dood baby

De man die afgelopen vrijdag werd opgepakt na een steekpartij in Papendrecht blijkt de vader te zijn van het negen maanden oude kindje dat begin oktober onder verdachte omstandigheden is overleden. Het slachtoffer is de nieuwe vriend van de moeder van het kindje. Hij raakte lichtgewond.

De nieuwe vriend en de 22-jarige moeder worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van het meisje en hebben daarvoor enige tijd in voorarrest gezeten. De nieuwe vriend liep lichte verwondingen aan zijn wang op. Dinsdag wordt besloten of de biologische vader langer vast blijf zitten.

In oktober werd het kindje binnengebracht in het ziekenhuis nadat het onwel was geworden. Een dag later overleed de baby. Volgens artsen was de baby aan een niet-natuurlijke dood gestorven. De moeder werd eind oktober aangehouden, de nieuwe vriend een paar dagen later. Eind november werden de twee voorlopig vrijgelaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vader steekt nieuwe vriend moeder neer na dood baby
Sluiten