Jordy Kruse
Jordy Kruse Binnenland 5 jan 2016 / 20:50 uur

Opa levert rijbewijs vrijwillig in na brokken

Een 83-jarige Rotterdamer heeft drastische maatregelen genomen nadat hij zijn auto total loss reed. De man overhandigde zijn rijbewijs vrijwillig aan de politie.

De man reed tegen een geparkeerde auto aan. Toen hij daarna uit het parkeervak wilde rijden, trapte hij het gaspedaal in waar hij wilde remmen. Daardoor reed de arme man tegen een paaltje en eindigde zijn auto tegen een boom. De Rotterdammer zelf mankeerde gelukkig niets.De man trok zijn conclusies en besloot zijn papiertje in te leveren. „Het is mooi geweest’’, zei hij tegen een politieagent. Het rijbewijs zal worden vernietigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opa levert rijbewijs vrijwillig in na brokken
Sluiten