Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 4 jan 2016 / 09:13 uur

Nieuwe A4 bewijst waarde tijdens eerste ochtendspits

De verlengde A4, het nieuwe stukje snelweg tussen Delft en Schiedam, heeft maandagochtend tijdens de eerste spits sinds de opening zijn waarde bewezen. Dat stellen de ANWB en de VID (Verkeersinformatiedienst).

De wegenwachtservice laat weten dat zowel op de A4 als op de A13 het verkeer geen last had van vertraging en automobilisten zonder slag of stoot konden doorrijden.

Gedoetjes

Afgelopen jaren werd er veelvuldig gesteggeld over de aanleg van de weg. Onlangs, december van 2015, werd de A4 geopend. Het nieuwe stukje rijksweg moet de druk op de A13 tussen Den Haag en Rotterdam verminderen. Naar verwachting gaan op werkdagen ongeveer 130.000 voertuigen over de nieuwe weg rijden.

Reageer op artikel:
Nieuwe A4 bewijst waarde tijdens eerste ochtendspits
Sluiten