Ellen van Bolderen
Ellen van Bolderen Binnenland 8 jan 2016 / 14:42 uur

Jongen gooit tas weg en roept ‘bom’

Het Centraal Station in Amsterdam is vrijdagmiddag enige tijd afgezet geweest. Een jongen gooide er een tas op de NS-servicebalie waarna hij ‘bom’ schreeuwde. Een korte tijd daarna werd de onruststoker aangehouden.

Onderzoek

Nadat de jongen door omstanders was aangehouden, is het station even dicht geweest. In de tas bleken geen gevaarlijke voorwerpen te zitten. Daarop werd de afzetting opgeheven. De politie onderzoekt nu waarom de jongen met de tas smeet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jongen gooit tas weg en roept ‘bom’
Sluiten