Job Halkes
Job Halkes Binnenland 29 jan 2016 / 12:26 uur

Feyenoord komt met rookverbod in De Kuip

In de gezinsvakken in De Kuip gaat vanaf volgend seizoen een rookverbod gelden. Dat heeft Feyenoord bekendgemaakt. Deze speciale vakken zijn te vinden op de Olympiatribune. Jongeren moeten volgens de club naar een wedstrijd kunnen kijken in een rookvrije omgeving.

Om de supporters alvast te laten wennen, komt er tot het eind van het seizoen een ‘ontmoedigingsbeleid’, zo schrijf RTV Rijnmond. Zondag, als Feyenoord thuis tegen ADO Den Haag speelt, wordt bezoekers van de betreffende vakken vriendelijk verzocht om niet te roken. Vanaf volgend seizoen gaat dat ontmoedigingsbeleid gelden in het hele stadion.

De Kuip is niet het eerste stadion waar rokers in bepaalde vakken niet meer welkom zijn. Ook in de Amsterdam ArenA en in stadion Gelredome (Arnhem) mag niet gerookt worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoord komt met rookverbod in De Kuip
Sluiten