Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 3 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Rotterdamse voor 7e keer op bon voor dronken rijden

YOLO, of wel: You Only Live Once. Dat moet een Rotterdamse vrouw gedacht hebben toen ze dit weekend dronken achter het stuur kroop.

De bestuurster werd tijdens een alcoholcontrole op de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam voor de zevende keer voor het vergrijp aangehouden. Ze had te diep in het glaasje gekeken en moest mee naar het bureau.

Zes keer eerder opgepakt

Eenmaal daar aangekomen ontdekte de politie dat de vrouw binnen twee jaar tijd al zes keer was opgepakt voor rijden onder invloed. Ook bleek dat ze binnen dezelfde tijd nog acht keer was aangehouden voor rijden zonder rijbewijs. Het eerder invorderen van haar rijbewijs had duidelijk geen effect op de bestuurster.

De vrouw moet zich binnenkort verantwoorden bij de politierechter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse voor 7e keer op bon voor dronken rijden
Sluiten