Metro
Metro Binnenland 16 jan 2016 / 11:49 uur

Club Capital: De School

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel – ook bekend van Blog Society – geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Lotte Jansen.

De School heeft op 3 januari de deuren geopend in Amsterdam-West. Je kunt er zeven dagen per week en in het weekend 24 uur per dag terecht. Het is een ideale plek om lekker te eten en te drinken. Ook kun je genieten van optredens en je storten in het nachtleven.

Restaurant DS is gevestigd in een oude werkplaats in De School. Je ziet de oorspronkelijke industriële functie terug, terwijl je aan tafeltjes met linnen tafelkleden en kaarslicht zit. DS serveert wekelijks wisselende menu’s, bestaande uit drie, vijf of zeven gangen. Groentes spelen een centrale rol. Bij het restaurant ben je van dinsdag tot en met zaterdag welkom.

Grote binnentuin

De School heeft ook een café, waar je de gehele week kunt vertoeven. Er is een grote binnentuin, een mooi terras en een simpele, gezonde menukaart. Je kunt hier de hele dag aanschuiven voor ontbijt, lunch en lekkere drankjes.

Benieuwd naar de optredens en het programma van de club? Check de site: www.deschoolamsterdam.nl

Adres De School: Dr. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam

Cijfer: 8,5
Prijs / Kwaliteit: ****
Eten: ****
Design en ambiance: ****

Lotte Jansen van CuliAmsterdam.nl geeft voor Metro elke week een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Voor andere leuke hotspots in Amsterdam: http://www.culi-amsterdam.nl.
Volg CuliAmsterdam ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over Bar Louis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: De School
Sluiten