Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 23 jan 2016 / 13:26 uur

Bloedige taferelen in Rotterdamse thriller

De Amsterdamse grachten doen het goed op beeld, maar ook de Rotterdamse skyline wint steeds meer aan populariteit. We genieten al wekelijks van de Maasstad in Flikken Rotterdam en als we even geduld hebben zullen we Rotterdam straks ook in een heuse thriller zien shinen! In 2017 moet de film ‘MaasMurder’ af zijn.

Lees ook: Flikken Rotterdam filmt in… Amsterdam!

De film is nog lang niet af, maar regisseur Ruben Broekhuis heeft wel al de teaser online gegooid:

Teaser MaasMurder

YES! Heel, heel heeeel trots zijn we op deze mega-vette teaser van 'MaasMurder'! 🙂 Kijken! (als je durft)

Gepostet von Maasmurder am Donnerstag, 21. Januar 2016

Bij de echte Tropicana-fans gaat na het zien van de teaser een belletje rinkelen. In de hoogtijdagen van het zwemparadijs ging namelijk het verhaal de ronde dat er iemand scheermesjes in de glijbanen monteerden. In MaasMurder zijn de scheermesjes vervangen door spijkers…

Hoofdrol voor twee miljoen

De film is nog lang niet af en de vraag is of hij ooit afkomt. Om MaasMurder te realiseren zijn er namelijk een hoop financierders nodig. Dat kan door een kaartje voor de première te kopen voor 55 euro of gewoon voor het schamele bedrag van twee miljoen euro de hoofdrol op te eisen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bloedige taferelen in Rotterdamse thriller
Sluiten