Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 15 jan 2016 / 15:09 uur

Bejaarde oud-bokser slaat overvallers huis uit

Twee mannen die in Schiedam probeerden een overval te plegen op een bejaarde man hebben daarvoor het verkeerde slachtoffer uitgekozen. De 73-jarige man bleek een oud-bokser en wist de overvallers met een paar klappen te verjagen, toen zij eind vorig jaar probeerden zijn woning binnen te dringen. De politie heeft nu beelden vrijgegeven van de twee mannen die klop kregen van de bejaarde.

View post on imgur.com

Screenshots van de verdachten

Smoes

De daders kwamen op negen december rond acht uur ‘s morgens het wooncomplex binnen met een smoes over mogelijk geluidsoverlast van de onderburen. Maar nog voordat de bewoner kon reageren, probeerde het duo zijn woning binnen te komen. Zowel het slachtoffer als de verdachten raakten lichtgewond bij het gevecht dat toen ontstond.

Beelden

De politie is nog altijd op zoek naar de twee mannen en heeft daarom donderdag beelden vrijgegeven waarop te zien is dat ze het gebouw betreden. Herkent u ze? Bel dan de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

De beelden waren donderdagavond te zien in een uitzending van Bureau Rijnmond, bekijk het fragment hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bejaarde oud-bokser slaat overvallers huis uit
Sluiten