Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 4 jan 2016 / 11:14 uur

13-jarige uit Strijen wint Gouden CupCakeCup 2015

De spanning was te snijden, maar er kon er maar één de beste zijn. Afgelopen zaterdag won de 13-jarige Carmen uit Strijen de CupCakeCup bij het populaire kinderprogramma van Zapp. Ze bewijst hiermee dat ze de beste, mooiste en lekkerste cupcakes van Nederland maakt.

Carmen gefeliciteerd met de Gouden #CupCakeCup!

Gepostet von Cupcakecup – televisie am Samstag, 2. Januar 2016

Carmen won niet alleen de Gouden CupCakeCup. Daarnaast mocht ze haar winnende cupcakes ook nog uitdelen aan de cast en het publiek van de jubileumvoorstelling voor het vijftigjarig bestaan van de Nationale Opera. Carmen maakt dinsdag ook de jubileumtaart van het Jeugdjournaal.

Carmen streed in de finale tegen de drie andere getalenteerde cupcakebakkers Insaff, Nouha en Sander. Ze maakten cupcakes met uniformen voor stewards en stewardessen, een cupcaketoren van drie lagen en eentje met een operazangeres.

In de jury van de wedstrijd zaten Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en banketbakker Rémy Duke. Zelfs Robert Kranenborg, sterrenkok en jurylid van Masterchef en Topchef, was van de partij om zijn oordeel te vellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
13-jarige uit Strijen wint Gouden CupCakeCup 2015
Sluiten