Ellen van Bolderen
Ellen van Bolderen Binnenland 21 dec 2015 / 10:43 uur

Woning onbewoonbaar na uitslaande brand in Noord

In een slaapkamer van een woning aan de Schepenlaan in Amsterdam Noord heeft vanochtend een uitslaande brand gewoed. Vier mensen moesten ter controle naar het ziekenhuis nadat zij rook hadden ingeademd. De woning is inmiddels onbewoonbaar verklaard.

Wat de oorzaak van de brand is, wordt nog onderzocht. De vlammenzee ontstond omstreeks 08:45 in een van de appartementen. De bewoner lichtte zelf de hulpdiensten in waarna het pand werd ontruimd.

Bewoners uit omliggende woningen werden opgevangen in een kinderdagverblijf. De brand is geblust en het appartement onbewoonbaar verklaard. De mensen uit de omliggende woningen kunnen hun appartement weer in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woning onbewoonbaar na uitslaande brand in Noord
Sluiten