Job Halkes
Job Halkes Binnenland 21 dec 2015 / 14:17 uur

Virtueel snuffelen in de Markthal in 360-gradenfilm

Vanuit je luie stoel toch even de Markthal bezoeken. Het kan dankzij de nieuwe video van het bedrijf 360Fabriek uit Barendrecht. Zij hebben een filmpje gepost op hun facebookpagina waarin je virtueel een bezoekje brengt aan de koopkathedraal.

360video – Markthal Rotterdam #Walkthrough

Verzoekje van onze fans: De Markthal doorlopen in een 360° video. #evenbinnenkijkenbij #just4fun Met dank aan onze trouwe fotografe: Katja PotapovaSharing is loving.

Gepostet von 360Fabriek am Freitag, 18. Dezember 2015

Door de pijlen van je muis te gebruiken of simpelweg met je telefoon te draaien kan je 360 graden om je heen kijken terwijl je langs al het lekkers loop. Het bedrijf maakte eerder soortgelijke beelden van de Erasmusburg. Dat nu de Markthal is uitgekozen is geen toeval. „Een verzoekje van onze fans,” zo schrijven Jimmy Zagwijn en Jan Verwoerd, de mannen achter het bedrijf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virtueel snuffelen in de Markthal in 360-gradenfilm
Sluiten