Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 31 dec 2015 / 09:34 uur

Twitter te klein na uitzenden docu Ahmed Aboutaleb

De kritiek op de documentaire De Twee Gezichten van Ahmed Aboutaleb is op het sociale medium Twitter niet van de lucht. Woensdagavond werd iets na 21.00 uur op NPO 2 een portret over de Rotterdamse burgervader uitgezonden.

Commentaar

Makers en journalisten Frènk van der Linden en Piet de Blaauw volgden Aboutaleb het afgelopen jaar en legden dat vast in De Twee Gezichten van Ahmed Aboutaleb. Het portret viel echter niet bij iedereen in de smaak. Zo uit vice-premier Lodewijk Asscher vrijwel direct na de uitzending kritiek:

Kritiek

Meer bekende en onbekende Nederlanders hebben commentaar. Vooral maker Frènk van der Linden moet het ontgelden:

De KRO-NRC was donderdagmorgen niet bereikbaar voor commentaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twitter te klein na uitzenden docu Ahmed Aboutaleb
Sluiten