Ellen van Bolderen
Ellen van Bolderen Binnenland 14 dec 2015 / 16:40 uur

Trek je lelijkste kersttrui uit de kast voor een run

Blaas het stof van je lelijke kersttrui en strik je veters voor de Ugly Xmas Sweater Run in het Vondelpark. Aankomende zaterdag kun je in de foutste kerstoutfit nog even snel wat calorieën verbranden voordat je jezelf weer in een veel te strakke pantalon of kerstjurk moet hijsen.

Kerstsfeer

Naast de lelijke kerstrui van andere deelnemers is er nog meer te zien, zo zullen alle clichés uit de kast worden getrokken om de ultieme kerstsfeer neer te zetten. Mariah Carey, Wham, kerstmannen en elfjes zullen dus zeker niet ontbreken.

Tickets voor het hardloopevenement kosten 12,50 euro, en daar krijg je als kers op de taart nog een gratis kerstmuts bij. Indien je nog geen foute kersttrui hebt, kun je deze aanschaffen op de site van de organisatie. Daarmee steun je De Regenboog Groep, een goed doel die Amsterdammers die het wat minder hebben op weg helpen naar een stabiele toekomst. Twee vliegen in een klap dus!

Reageer op artikel:
Trek je lelijkste kersttrui uit de kast voor een run
Sluiten