Job Halkes
Job Halkes Binnenland 15 dec 2015 / 08:55 uur

Oplettende medewerkers dierenasiel nekken dierenbeul

Dankzij twee oplettende medewerkers van het Dierenasiel in Rotterdam heeft de politie een dierenbeul in de kraag kunnen vatten. De man had zijn hond aan een boom vastgebonden in Lombardijen, zo schrijven agenten op de facebookpagina van de Politie Rotterdam IJsselmonde. Het bericht is al duizenden keren geliked.

De hond werd gevonden door medewerkers van de politie en overgebracht naar het bureau aan de Veranda. De dierenambulance kwam ter plaatse om de hond na te kijken. Helaas bleek de hond geen chip te hebben. Agenten besloten daarop om de hond naar het asiel te brengen.

Tot verbazing van de agenten herkende twee medewerkers van het asiel de hond. Het baasje had namelijk een week geleden de hond aangeboden bij het asiel. Toen de man hoorde dat je daarvoor moet betalen, was hij weer vertrokken. Maar de medewerkers hadden nog wel zijn gegevens genoteerd.

Boete

De dierenpolitie heeft de man opgespoord en een proces-verbaal uitgeschreven. Hij wordt er van verdacht het dier te hebben verwaarloosd.

https://www.facebook.com/&/posts/1638393849743068

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oplettende medewerkers dierenasiel nekken dierenbeul
Sluiten