Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 11 dec 2015 / 10:37 uur

Onzeker of show Van ’t Hek in Papendrecht doorgaat

Youp van ’t Hek is donderdagavond onwel geworden tijdens de try-out van zijn show Licht in het Papendrechtse theater De Willem. Hoewel het volgens een woordvoerder van het theater inmiddels beter gaat met de cabaretier, is het nog onduidelijk of zijn uitverkochte show van vrijdagavond wel door kan gaan.

Van ’t Hek werd donderdagavond na ongeveer tien minuten spelen onwel op de bühne, waarna de voorstelling direct werd stilgelegd. De cabaretier is nagekeken door een arts, maar het is dus nog niet zeker of hij vrijdagavond weer gewoon op het toneel kan verschijnen. Mensen die kaarten hebben voor deze show, worden telefonisch of per mail op de hoogte gebracht als blijkt dat de voorstelling niet doorgaat.

Hartritmestoornis

Van ’t Hek heeft last van een hartritmestoornis, waardoor hij eerder al eens een show in Lelystad en Amsterdam heeft moeten cancelen. „Je moet dan niet optreden. Het moet geen uren duren voordat je naar de huisarts gaat”, zei hij hier destijds over in de talkshow van Jeroen Pauw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onzeker of show Van ’t Hek in Papendrecht doorgaat
Sluiten