Saloua Ousseur
Saloua Ousseur Binnenland 24 dec 2015 / 14:02 uur

Culinair dineren bij KFC met kerst

Deze kerst kun je voor een luxe viergangendiner ook terecht bij KFC. De fastfoodketen organiseert dit jaar wederom een culinair diner op tweede kerstdag. Samen met chef-kok Ber van Buschbach van het Amsterdamse restaurant De Compagnon is een speciaal kerstdiner gecreëerd. Gasten worden onder meer in de vestiging op het Marconiplein in Rotterdam bediend aan tafel.

Twee werelden

Van Buschbach en KFC hebben bij elkaar in de keuken gekeken en het beste van beide werelden gecombineerd. Zo wordt er een bijvoorbeeld een amuse van pepermayonaise met panna cota van truffel, kruim van Original Breading en kip geserveerd. „We gaan de gasten verblijden met KFC-iconen gecombineerd met aspecten uit de haute cuisine. Toen KFC mij benaderde voor dit project, was ik gelijk enthousiast. De KFC-chefs en ik hebben enorm veel van elkaar geleerd”, aldus chef Van Buschbach.

Drukte

Volgens Marinho Bouwland, brandmanager van KFC Nederland, zijn er dit jaar meer dan tweeduizend aanmeldingen binnengekomen. Daar zijn 260 mensen van geselecteerd die bij een van de drie vestigingen (Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam) aan kunnen schuiven. „We willen op deze manier iets terugdoen voor onze gasten. Vorig jaar hebben we ons eerste kerstdiner georganiseerd in Rotterdam. Dat was een groot succes. Mensen kwamen zelfs uit Hengelo om bij het diner aanwezig te kunnen zijn.”

We hebben nog maar plek voor een aantal chicken lovers voor het Real Kick*ss Christmas Dinner! Het is nu of nooit! Je…

Gepostet von KFC am Montag, 21. Dezember 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Culinair dineren bij KFC met kerst
Sluiten